Hörlursställ

Visa testvinnare
Nyhetsbrev

Testvinnare

 

AudioQuest Perch

AudioQuest
5
 • Extremt stabilt stativ
 • Stark stålram
 • Tung bottenplatta i tryckgjuten zink
 • Hållaren är beklädd med mjukt proteinläder
 • Huvudbygeln vilar i en naturlig position
 • Passar alla typer av hörlurar
A
 

Svive Headset Stativ

Svive
4,3
 • Inbyggd laddare 3 st USB 3.0-uttag
 • Stabilt och byggt med aluminium
 • Tung, stabil bas
 • Slittålig konstruktion
 • Utmärkt för dig som är gamer
A
 

Nedis Headphone Stand

Nedis
3,8
 • Universalt stativ
 • Halkskydd undertill
 • Robust och slittålig konstruktion
 • 27 cm högt
 • Stilig design
A
Innehåll [ visa ]

Hörlursställ

Istället för att lägga dina hörlurar på bordet kan du använda ett hörlursställ. För det första slipper du trassel med sladdar. För det andra ser det stiligt ut med ett par smakfulla hörlurar som vilar på ett stilrent ställ i ett snyggt träslag. För det tredje tar lurarna upp mindre utrymme. Således är hörlursställ perfekt för dig som har ett stökigt skrivbord och vill snygga till det lite. Oavsett om du behöver använda det på jobbet eller på hemmakontoret så blir det alltså snyggare och renare på bordet.

Dessvärre är utbudet stort vilket gör att valet för konsumenter blir svårare. Därför har vi listat bäst hörlursställ på marknaden. Dessutom har vi skrivit en köpguide som beskriver vad du behöver tänka på innan du gör ditt köp. Börja därför med att läsa på nedan för att därefter välja det ställ som faller dig i smaken.

hörlursställ

Så väljer du hörlursställ

Innan du köper ett hörlursställ finns det några saker du måste veta. Först och främst måste du tänka på hur stort det ska vara och om det ska kunna hålla flera over-ear hörlurar samtidigt. Därefter ska du tänka på kabelhanteringen så stativet har ett smidigt sätt att gömma kablarna på. Utöver dessa faktorer har vi nedan listat det viktigaste du måste tänka på för att göra ett så genomtänkt köp som möjligt.

 1. Material
  En av de viktigaste faktorerna när du ska välja ett hörlursställ är materialet. Orsaken är att kvaliteten definieras i hög grad av vilket material stativet är tillverkat i. Därför ska du välja ett kvalitativt material som är både robust, stabilt och estetiskt tilltalande. Av den orsaken är det många som väljer en modell i trä på grund av att det är snyggt, tungt och stiligt. Med det i åtanke går det även bra att köpa stativ i plast, men då ska du vara väl medveten om att kvaliteten blir lidande.
 2. Under eller på bordet
  På grund av att ett hörlursställ tar en del plats på skrivbordet är det många som vill ha ett headset stand som fästs under skrivbordet. Genom att ha ett fäste undertill så syns inte ens hörlurarna på bordet. Följaktligen får du mer utrymme samtidigt som lurarna förblir lättåtkomliga. Trots att stativen du ställer på bordet är avsevärt mer populära är det viktigt att du känner till alternativet. Så ta en funderare och försök kom fram till vilken lösning som passar dig bäst: ovanpå eller undertill?
 3. Funktionalitet
  En ofta förbisedd faktor är vilka funktioner som hörlursstället har. De flesta är av uppfattningen att ett headset stand endast fyller en funktion, nämligen att vara en hållare för hörlurarna. Men faktum är att det finns fler modeller som är försedda med allt från USB-portar till fräck RGB-belysning. Dock kostar dessa modeller lite extra, i synnerhet om du vill ha trådlös Qi-laddning också.
 4. Trådlös laddning (Qi)
  Qi-laddare är är en platta varpå du lägger dina hörlurar för att de ska laddas trådlöst. Trots att detta är vanligt förekommande för mobiltelefoner idag så börjar det sakta men säkert dyka upp för hörlurar också. Därför är det smart att välja ett hörlursställ med trådlös laddning så lurarna alltid är fulladdade när de lämnar stativet.
 5. Storlek
  Det finns hörlursställ anpassade för många lurar vilket är perfekt för dig som är audiofil och vill ha alla dina bästa hörlurar i en headset hållare. Men detta är endast för dig som de facto äger många lurar. Annars är det slöseri med pengar. Dock är det väldigt viktigt att veta detta så du inte köper flera headset stand när du kunde köpt ett.
 6. Garanti
  Den kanske viktigaste faktorn för dig som köper ett dyrt hörlursställ är att säkerställa att du får en förmånlig garanti på köpet. Annars riskerar du att stället går sönder, och då står du där utan möjlighet till ekonomisk ersättning. Vidare rekommenderar vi att du minst får 6 månaders garanti.

bäst hörlursställ

headset stand

Jämför liknande hörlurar

NamnBasLjudBrusred.KomfortVärde
AudioQuest Perch
8.5
9.0
9.0
9.0
9.0
Svive Headset Stativ
9.0
9.0
9.0
9.0
9.0
Nedis Headphone Stand
8.0
8.0
8.0
8.0
8.0

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!
Bli först med senaste nyheter, trender och förhandsbokningar.