JBL Reflect Aero

JÀmför priser
Nyhetsbrev
 

JBL Reflect Aero

 
4,3/5
 • Klart, dynamiskt & distorsionsfritt ljud
 • Hög röstklarhet i bullriga miljöer
 • Adaptiv brusreducering med Smart Ambient-lĂ€ge
 • Total speltid pĂ„ 24 h
 • Laddas fort
 • Touch-kontrollerna Ă€r kĂ€nsliga för beröring

i samarbete med PriceRunner

Betyg

8.2
Bas
8.0
Ljud
7.5
Brusreducering
9.0
Komfort
8.1
VĂ€rde
InnehÄll [ visa ]

JBL Reflect Aero

JBL Reflect Aero

1490
8.2

Brusreducering

7.5/10

Ljud

8.0/10

Bas

8.2/10

BekvÀmlighet

9.0/10

VĂ€rde

8.1/10

Fördelar

 • Klart, dynamiskt & distorsionsfritt ljud
 • Hög röstklarhet i bullriga miljöer
 • Adaptiv brusreducering med Smart Ambient-lĂ€ge
 • Total speltid pĂ„ 24 h
 • Laddas fort

Nackdelar

 • Touch-kontrollerna Ă€r kĂ€nsliga för beröring

VĂ€lkommen till min recension av JBL Reflect Aero – de senaste trĂ€ningshörlurarna som utlovat hög prestanda och komfort för idrottare och trĂ€ningsentusiaster. Som en erfaren teknikjournalist och fitness-entusiast har jag testat mĂ„nga hörlurar under Ă„ret, bland annat Adidas RPT-02 SOL, och jag har dĂ€rför höga förvĂ€ntningar pĂ„ vad JBL Reflect Aero har att erbjuda.

Med sin lĂ€tta design och löfte om att stĂ„ emot svett och vatten, verkar dessa hörlurar vara perfekta för intensiva trĂ€ningspass. Men det Ă€r inte bara hĂ„llbarhet som vi letar efter i en trĂ€ningshörlur – ljudkvalitet, bekvĂ€mlighet och anvĂ€ndarvĂ€nlighet Ă€r ocksĂ„ av stor betydelse.

SÄ jag har dragit pÄ mig mina trÀningsklÀder och gett JBL Reflect Aero en ordentlig genomkörare i gymmet, pÄ löparbanan och pÄ cykeln. SÄ följ med mig nÀr jag granskar varje aspekt av dessa hörlurar, för att avgöra om de verkligen Àr det bÀsta valet för dig som vill ta din trÀning till nÀsta nivÄ.

Fakta om JBL Reflect Aero

EgenskapInformation
TypTrue Wireless-headset med aktiv brusreducering
Vikt13 gram per öronsnÀcka, etuiet vÀger 45 gram
Storlek pÄ högtalarelementen6,8 mm
Batteritid med ANC av8 timmar speltid
Batteritid med ANC pÄ7 timmar speltid
Batteritid i etuietUpp till 16 timmar med ANC av, 14 timmar med ANC pÄ
LaddningstidFull laddning pÄ 2 timmar, 15 min laddning ger fyra timmar lyssning
FuktskyddIP68
FÀrgerVit, svart, ljusblÄ och mörkblÄ
Pris1490 kr
Billigaste ÄterförsÀljaren 2023JBL.se
Faktaruta

DÀrför Àr JBL Reflect Aero utmÀrkta trÀningshörlurar

1. Design och komfort

JBL Reflect Aero har en modern och slimmad design, med en stilren estetik som passar perfekt för trÀningsmiljöer. Hörlurarna Àr utformade för att vara lÀtta och ergonomiska, med en vikt pÄ endast 13 gram per öronsnÀcka. Etuiet vÀger ocksÄ endast 45 gram, vilket gör det enkelt att ta med sig under trÀning.

Hörlurarnas ergonomiska form Àr lika mjuk som bekvÀm, vilket gör att de sitter komfortabelt i öronen under lÀngre trÀningspass. Det mjuka silikonliknande materialet ger extra komfort och stöd för att hÄlla hörlurarna pÄ plats. Dessutom Àr de försedda med flexibla vingar som sÀkerstÀller att de sitter pÄ plats under högintensiva aktiviteter.

BÄde hörlurar och etui Àr utformade för att vara motstÄndskraftiga mot svett och vatten, vilket gör dem tÄliga för tuffa trÀningspass. Hörlurarna levereras med flera olika storlekar pÄ öronproppar för att du ska kunna hitta den perfekta passformen som passar just dig.

Med Oval TubesTM-designen fÄr du ocksÄ en förbÀttrad passform som gör hörlurarna Ànnu mer bekvÀma att anvÀnda under trÀning.

Under min testperiod mĂ€rkte jag att hörlurarna var extremt bekvĂ€ma att anvĂ€nda, Ă€ven under lĂ€ngre trĂ€ningspass. De satt sĂ€kert pĂ„ plats och jag behövde inte oroa mig för att de skulle trilla ut eller störa min trĂ€ning – trots att jag sprang flera gĂ„nger i kuperad terrĂ€ng. SĂ„ om du söker hörlurar som kombinerar stil, komfort och prestanda Ă€r JBL Reflect Aero definitivt ett utmĂ€rkt val för dig.

2. Ljudkvalitet

NĂ€r det gĂ€ller ljudkvaliteten presterar JBL Reflect Aero pĂ„ en hög nivĂ„. Med dessa trĂ€ningshörlurar fĂ„r du en högkvalitativ ljudupplevelse med klara mellanregister, djup bas och detaljerad diskant. Ljudet Ă€r vĂ€lbalanserat, vilket ger en ren och distinkt ljudupplevelse – nĂ„got som underlĂ€ttar trĂ€ningen markant, sĂ€rskilt nĂ€r man behöver den dĂ€r extra motivationen.

Jag testade hörlurarna i olika miljöer, bĂ„de pĂ„ gymmet och i joggingspĂ„ret, och de presterade bra i alla instĂ€llningar. Hörlurarna klarade av att blockera omgivande ljud, vilket hjĂ€lpte mig att fokusera pĂ„ musiken och min trĂ€ning – dock utestĂ€nger de givetvis inte ljud lika effektivt som ett par over-ears, men likvĂ€l fullt godkĂ€nt.

NÀr det gÀller modern trÀningsmusik, som ofta innehÄller tung bas och förvrÀngning, klarade JBL Reflect Aero uppgiften med bravur. Med dessa trÀningshörlurar fÄr du en högpresterande ljudupplevelse som matchar trÀningens intensitet.

Men, nĂ€r jag lyssnade pĂ„ Ă€ldre musik med komplexa ljudbilder, som Pink Floyd, mĂ€rkte jag att hörlurarna inte kunde Ă„terge varje detalj pĂ„ ett tillfredsstĂ€llande sĂ€tt. Även om basen och mellanregistret var klart, kunde jag inte höra varje instrument och ljudspĂ„r pĂ„ samma detaljnivĂ„ som jag hade önskat. Men man kan inte fĂ„ allt för ett par hörlurar som Ă€r sĂ„ pass billiga som dessa.

Sammanfattningsvis presterade JBL Reflect Aero vÀl i de flesta trÀningsmiljöer, med en högkvalitativ ljudupplevelse som förbÀttrar modern trÀningsmusik. Men, om du lyssnar pÄ mer komplexa ljudbilder, kommer du uppleva en bristande detaljrikedom.

3. Funktioner

JBL Reflect Aero erbjuder flera funktioner som hjÀlper till att skapa en anpassad och högpresterande ljudupplevelse. Adaptiv brusreducering med Smart Ambient-lÀget stÀnger ute omgivningsljudet och ger en förbÀttrad ljudupplevelse utan distraktioner. Under min testperiod mÀrkte jag att denna funktion fungerade pÄ ett effektivt sÀtt, sÀrskilt under högljudda trÀningspass dÀr jag behövde fokusera pÄ min musik och min trÀning, medan gymmet spelade sin usla radiomusik.

Hörlurarna erbjuder ocksÄ en imponerande batteritid, med upp till 8 timmars speltid med ANC av, och 7 timmars speltid med ANC pÄ. Hörlurarna har en total speltid pÄ upp till 24 timmar med hjÀlp av etuiet. En snabbladdning pÄ endast 15 minuter ger dig ytterligare 4 timmars speltid.

JBL Reflect Aero test recension

Rösttydlighet med VoiceAware Àr en annan imponerande funktion, vilket ger en förbÀttrad röstklarhet i bullriga miljöer. De 6 strÄlformade mikrofonerna minskar vind och andra störande element, vilket gör det enkelt att hÄlla samtal Àven nÀr du trÀnar eller Àr i en bullrig miljö.

JBL Reflect Aero Àr ocksÄ motstÄndskraftiga mot vatten och svett, vilket gör dem till en idealisk hörlur för tuffa trÀningspass. De har skyddsklass IP68, vilket innebÀr att de Àr tÄliga mot bÄde damm och vatten. Vidare levereras dessa hörlurar med flera olika storlekar pÄ öronpropparna, sÄ att du kan hitta den perfekta passformen för att hÄlla hörlurarna pÄ plats under hela trÀningspasset.

Tack vare de intuitiva pekkontrollerna, i kombination med My JBL Headphones-appen, kan du anpassa dina instÀllningar, t.ex. slÄ pÄ Adaptiv brusreducering och justera din Ambient Sound Control.

4. PrisvÀrda

JBL Reflect Aero Àr en hörlur som ger en högpresterande ljudupplevelse, med flera funktioner som Àr utformade för att förbÀttra ljudet under trÀningspass. NÀr man jÀmför prestandan och funktionerna som hörlurarna erbjuder, sÄ Àr deras pris mycket konkurrenskraftigt.

Hörlurarna kostar 1490 kr, vilket gör dem till en högst prisvÀrd hörlur, sÀrskilt om man jÀmför med andra trÀningshörlurar som erbjuder liknande funktioner och ljudkvalitet. Med Adaptiv brusreducering, VoiceAware-teknik och en imponerande batteritid, sÄ finns det fÄ hörlurar pÄ marknaden som kan matcha JBL Reflect Aero i pris och prestanda.

Jag upplevde att hörlurarna gav ett bra prisvÀrt val för den aktiva individen som söker en högpresterande ljudupplevelse under trÀningspass. SÀrskilt med tanke pÄ att hörlurarna Àr sÄ extremt bekvÀma under intensiva aktiviteter, vilket gör dem till ett utmÀrkt val för dig som har en aktiv livsstil.

Recensioner och Äsikter frÄn andra anvÀndare av JBL Reflect Aero

JBL Reflect Aero har fÄtt en övervÀgande positiv respons frÄn anvÀndare som har testat hörlurarna. AnvÀndare berömmer hörlurarna för deras imponerande ljudkvalitet och funktioner, sÀrskilt deras adaptiva brusreducering med Smart Ambient-lÀget och deras rösttydlighet med VoiceAware-teknik.

MÄnga anvÀndare uppskattar ocksÄ hörlurarnas motstÄndskraft mot vatten och svett, vilket gör dem till en idealisk hörlur för trÀningspass. AnvÀndare har rapporterat att hörlurarna sitter sÀkert och bekvÀmt i öronen under trÀning, och ger en stabil passform som minskar risken för att hörlurarna ska falla ur.

En annan funktion som mÄnga recensenter har uppskattat Àr den lÄnga batteritiden, med en total speltid pÄ upp till 24 timmar med hjÀlp av etuiet. AnvÀndare har ocksÄ bekrÀftat att hörlurarna laddas snabbt.

Trots den övervÀgande positiva responsen har vissa anvÀndare rapporterat att hörlurarna kan ha vissa anslutningsproblem med Bluetooth, och att det kan ta ett tag att ansluta hörlurarna till en enhet. Andra anvÀndare har ocksÄ rapporterat att hörlurarna kan vara lite för kÀnsliga för beröring, vilket kan leda till oavsiktliga knapptryckningar.

För- och nackdelar med JBL Reflect Aero

Fördelar

Nackdelar

nackdelar med JBL Reflect Aero

Köp JBL Reflect Aero om du…

Köp inte JBL Reflect Aero om du…

Alternativ till JBL Reflect Aero

Om JBL Reflect Aero inte uppfyller dina behov finns det flera andra alternativ pÄ marknaden att övervÀga. Ett populÀrt alternativ Àr Bose QuietComfort Earbuds, som ocksÄ har adaptiv brusreducering och en stabil passform. Dessa hörlurar har en enastÄende ljudkvalitet och en imponerande batteritid pÄ upp till 6 timmar.

Andra alternativ inkluderar Sony WF-1000XM4, som erbjuder brusreducering och utmÀrkt ljudkvalitet, eller Apple AirPods 3 som ocksÄ har adaptiv brusreducering och röststyrning med Siri.

Om du letar efter hörlurar som Àr specifikt utformade för trÀning, kan Jaybird Vista 2 vara ett bra alternativ. Dessa hörlurar har en IP68 vattentÀt design och Àr motstÄndskraftiga mot svett. De har ocksÄ en stabil passform och en imponerande ljudkvalitet.

Det finns mÄnga alternativ pÄ marknaden, sÄ se till att göra din forskning och hitta de hörlurar som bÀst passar dina behov och preferenser. Se gÀrna vÄr topplista över de bÀsta trÀningshörlurarna 2023.

Sammanfattning

JBL Reflect Aero Àr en hörlur som har fÄtt en övervÀgande positiv respons frÄn anvÀndare som har testat dem. De har en imponerande ljudkvalitet och funktioner som inkluderar adaptiv brusreducering med Smart Ambient-lÀge, rösttydlighet med VoiceAware-teknik och en stabil passform som Àr motstÄndskraftig mot vatten och svett. Vidare har de ocksÄ en lÄng batteritid och snabb laddning, vilket gör dem praktiska för personer som Àr pÄ sprÄng.

Även om det finns nĂ„gra mindre problem som vissa anvĂ€ndare har rapporterat om, Ă€r JBL Reflect Aero fortfarande en modell som vi rekommenderar varmt för personer som söker en högpresterande och bekvĂ€m hörlur för trĂ€ning sĂ„vĂ€l som vardaglig anvĂ€ndning.

Fördelarna inkluderar hög ljudkvalitet, adaptiv brusreducering med Smart Ambient-lÀge, rösttydlighet med VoiceAware-teknik, en stabil passform, lÄng batteritid och snabb laddning, samt en lÀtt och bekvÀm design. Nackdelarna inkluderar eventuella anslutningsproblem med Bluetooth, stundvis överkÀnsliga för beröring och levererar inte riktigt nÀr man spelar Àldre musik med komplexa ljudbilder, som t.ex. New World Order och Pink Floyd.

Om skribenten

Niklas Ivarsson
Niklas Àr utbildad ljudtekniker och har Àgnat stora delar av sitt arbetsliv i Sveriges största studios som t.ex. Cheiron. Dessutom byggde han sitt första hemmabiosystem nÀr han var 13 Är gammal.
LÀs mer frÄn Niklas Ivarsson

JÀmför med andra hörlurar

NamnBasLjudBrusred.KomfortVĂ€rde
JBL Reflect Aero
8.2
8.0
7.5
9.0
8.1
Adidas RPT-02 SOL
7.2
8.0
7.5
9.0
7.8
Powerbeats Pro
9.0
9.7
9.3
10
9.5
Bose Sport Earbuds
9.0
9.0
9.5
10
9.5
JayBird Vista 2
8.5
9.2
9.0
10
9.3
Beoplay EQ
8.5
9.2
8.8
9.0
9.0
Jabra Elite 7 Active
8.0
9.0
8.5
9.5
9.0
Jabra Elite 7 Pro
8.5
9.0
9.0
9.5
9.2
Jabra Elite 75t
9.0
8.5
9.0
9.5
9.5
AfterShokz Air
9.0
9.0
8.5
10
9.5
Adidas RPT-01
9.0
9.0
9.5
10
9.5
AfterShokz Xtrainerz
7.5
9.0
8.5
10
8.0
Beoplay E8 Sport
9.8
9.7
9.0
10
9.6
Beats Fit Pro
8.2
9.0
8.0
10
8.7
JBL Reflect Aero
8.2
8.0
7.5
9.0
8.1
Amazfit Powerbuds
8.5
9.0
8.0
9.5
9.0
Sony WF-SP800N
9.5
9.0
8.0
10
9.0
Adidas ZNE 01
6.0
5.0
4.0
4.5
3.5

AnmÀl dig till vÄrt nyhetsbrev!
Bli först med senaste nyheter, trender och förhandsbokningar.