JBL Tour Pro 2

JÀmför priser
Nyhetsbrev
 

JBL Tour Pro 2

 
5/5
 • Innovativt Smart Case med display och kontroller
 • True Adaptive brusreducering med Smart Ambient
 • JBL Pro Sound (10 mm element)
 • Uppslukande JBL Spatial Sound 6 mikrofoner
 • Hela 40 timmars lyssningstid
 • Google Fast Pair och Microsoft Swift Pair
 • KĂ€nsliga touchkontroller
 • Kostar hela 2799 kr

i samarbete med PriceRunner

Betyg

8.4
Bas
8.8
Ljud
9.0
Brusreducering
9.2
Komfort
8.9
VĂ€rde
InnehÄll [ visa ]

JBL Tour Pro 2

JBL Tour Pro 2

2799
8.9

Brusreducering

9.0/10

Ljud

8.8/10

Bas

8.4/10

BekvÀmlighet

9.2/10

VĂ€rde

8.9/10

Fördelar

 • True Wireless-design ger en genuin kĂ€nsla av frihet och flexibilitet utan kabeltrassel.
 • True Adaptive brusreducering med Smart Ambient-teknologi gör att du kan kontrollera mĂ€ngden omgivande brus du vill blockera eller slĂ€ppa in
 • JBL Pro Sound och JBL Spatial Sound ger en högkvalitativ ljudupplevelse och en imponerande basĂ„tergivning, oavsett volym.
 • Upp till 40 timmars lyssningstid med hörlurar och laddningsfodral.

Nackdelar

 • Kostar 2799 kr, vilket kan vara en nackdel för de som söker efter en billigare alternativ.
 • Vissa anvĂ€ndare kan uppleva att hörlurarna inte passar perfekt i öronen och kan behöva justeras.
 • Vissa recensenter har noterat att touchkontrollerna kan vara kĂ€nsliga och att det ibland kan vara svĂ„rt att trycka pĂ„ rĂ€tt stĂ€lle för att aktivera en funktion.

JBL Tour Pro 2 Àr en av de mest efterlÀngtade hörlurarna pÄ marknaden idag, och för goda skÀl. Med ett starkt rykte för kvalitet, pÄlitlighet och innovation, Àr JBL en av de frÀmsta tillverkarna av hörlurar och ljudutrustning pÄ planeten. Tidigare i Är lanserade dem JBL Reflect Aero som verkligen levererade!

JBL Tour Pro 2 fortsÀtter i denna tradition med ett imponerande utbud av funktioner som Àr utformade för att ge anvÀndaren en exceptionell ljudupplevelse. FrÄn den kraftfulla och balanserade ljudÄtergivningen till den sömlösa trÄdlösa anslutningen och anvÀndarvÀnliga touchkontrollerna, sÄ har dessa hörlurar allt du behöver för att njuta av din favoritmusik, podcast eller videoserie.

Men det Àr inte bara ljudkvaliteten som gör JBL Tour Pro 2 till ett sÄdant enastÄende par hörlurar. Designen Àr ocksÄ otroligt estetiskt tilltalande, med en ergonomisk passform som sitter bekvÀmt i öronen under lÀngre perioder, samtidigt som de Àr enkla att bÀra med sig i det medföljande resefodralet.

SÄ om du Àr ute efter hörlurar som kan erbjuda en högkvalitativ ljudupplevelse med en mÀngd funktioner som hjÀlper dig att njuta av din musik eller podcasts i timmar utan problem, Àr JBL Tour Pro 2 hörlurarna för dig. LÀs vidare för en djupgÄende recension av dessa hörlurar och upptÀck allt de har att erbjuda!

Snabbfakta om JBL Tour Pro 2

NyckelspecifikationJBL Tour Pro 2 hörlurar
Vikt (g)95
VattenresistentNej
MikrofonJa
RGB-belysningNej
FĂ€rgSvart, Vit
SerieJBL Tour
HĂ„llbar produktNej
Biologiskt nedbrytbart materialNej
Akustisk designSluten
Storlek pÄ högtalarelement (mm)10
Min frekvensomfÄng (Hz)20
Max frekvensomfÄng (Hz)20000
Impedans (ohm)16
Typ av magnetDynamisk
KĂ€nslighet (dB / mW)100
Pris2799 kronor
Billigaste ÄterförsÀljaren 2023Elgiganten
Faktaruta

Ljudkvaliteten hos JBL Tour Pro 2 imponerar!

True Adaptive brusreducering med Smart Ambient

Baserat pÄ mitt test av JBL Tour Pro 2 kan jag sÀga att dessa hörlurar ger en fantastisk ljudupplevelse. True Adaptive brusreducering med Smart Ambient-teknologi gör att du kan kontrollera mÀngden omgivande brus du vill slÀppa in eller blockera beroende pÄ din situation.

Under mitt test mÀrkte jag att hörlurarna hade fyra brusavkÀnnande mikrofoner som hjÀlpte mig att stÀnga ute externa distraktioner helt, vilket gjorde att jag kunde njuta av min musik fullt ut utan störande ljud frÄn omgivningen. MÀngden brus kan enkelt styras via JBL Headphones-appen, vilket ger en hög grad av anpassning.

JBL Pro Sound

JBL Pro Sound ger en utmÀrkt ljudkvalitet med 10 mm dynamiska element och det legendariska JBL Pro Sound. Under mitt test upplevde jag att ljudet var klart, dynamiskt, utan förvrÀngning med en djup bas, Àven vid höga volymer eller med hög ljudingÄngseffekt. Detta gjorde att jag kunde uppleva min musik pÄ ett helt nytt sÀtt.

JBL Spatial Sound

Dessa hörlurar har nÄgot som kallas för JBL Spatial Sound som innebÀr en kÀnsla av livekonsert eller teater, och gör att du kan höra ljudet frÄn alla omkring dig, oavsett var din enhet Àr. Detta ger en oövertrÀffad ljudupplevelse som gör att du kan fördjupa dig i musiken och verkligen uppleva den pÄ ett annat sÀtt.

Sammanfattningsvis ger True Adaptive brusreducering med Smart Ambient-teknologi, JBL Pro Sound och Uppslukande JBL Spatial Sound högkvalitativt ljud för en fantastisk lyssningsupplevelse med JBL Tour Pro 2-hörlurarna. Om du letar efter hörlurar med utmÀrkt ljudkvalitet och anpassningsmöjligheter, kan jag starkt rekommendera dessa lurar.

Etuiet Àr verkligen innovativt

JBL Tour Pro 2 levereras med ett innovativt Smart Case som erbjuder en rad anvĂ€ndarvĂ€nliga funktioner. Det hĂ€r fodralet Ă€r mer Ă€n bara ett praktiskt sĂ€tt att lagra och ladda hörlurarna – det fungerar ocksĂ„ som en fjĂ€rrkontroll för din musikuppspelning och samtalshantering, vilket gör att du kan styra allt utan att behöva anvĂ€nda din telefon.

Det unika med Smart Case Àr dess skÀrm, som gör att du kan hantera uppspelningen, samtal och instÀllningar pÄ ett enkelt och bekvÀmt sÀtt. Du kan navigera genom din spellista, pausa och spela lÄtar, justera volymen och till och med besvara eller avvisa samtal med en enkel knapptryckning. Det hÀr Àr ett fantastiskt tillbehör för personer som ofta Àr pÄ sprÄng och inte vill behöva ta upp sin telefon för att styra musiken.

Ett annat fördel med Smart Case Àr att det Àr mycket enkelt att anvÀnda. Fodralets skÀrm har ett intuitivt och anvÀndarvÀnligt grÀnssnitt som gör att du snabbt kan navigera och hitta det du söker efter. Dessutom ger Smart Case dig möjlighet att se batterinivÄn pÄ bÄde hörlurarna och etuiet, sÄ du alltid vet hur mycket laddning som finns kvar.

Med detta praktiska tillbehör kan du enkelt styra din musik och samtal utan att behöva ta upp din telefon. Detta gör JBL Tour Pro 2 hörlurar med Smart Case till ett utmÀrkt val för personer som letar efter en högkvalitativ och bekvÀm trÄdlös upplevelse.

Google Fast Pair och Microsoft Swift Pair

Google Fast Pair och Microsoft Swift Pair Àr tvÄ innovativa teknologier som gör det enklare och smidigare att ansluta dina JBL Tour Pro 2 hörlurar till dina enheter. Med Google Fast Pair kan du enkelt och snabbt ansluta dina hörlurar till din Android-enhet, utan att behöva söka efter Bluetooth-enheter eller para ihop dem manuellt. IstÀllet dyker en popup-uppmaning upp pÄ din Android-enhet sÄ snart du nÀrmar dig den, vilket gör att du enkelt kan ansluta hörlurarna till din enhet.

JBL Tour Pro 2 test recension

PÄ samma sÀtt lÄter Microsoft Swift Pair dig ansluta dina hörlurar till din Windows 10-dator utan krÄngel. NÀr du ansluter dina hörlurar till din dator via Bluetooth söker Swift Pair efter en matchande enhet och ansluter automatiskt till dina hörlurar, vilket gör att du snabbt kan komma igÄng och lyssna pÄ din musik.

Med Google Fast Pair och Microsoft Swift Pair behöver du inte lÀngre oroa dig för att spendera onödig tid pÄ att ansluta dina hörlurar manuellt till dina enheter. IstÀllet kan du njuta av sömlös anslutning och en smidig anvÀndarupplevelse, vilket gör JBL Tour Pro 2 hörlurar till en perfekt ljudupplevelse för alla teknikentusiaster.

Rösttydlighet

Ytterligare en viktig funktion som finns i JBL Tour Pro 2 Àr rösttydlighet. Funktionen ger dig möjlighet att ha en perfekt röstklarhet Àven i bullriga miljöer. Det Àr möjligt tack vare hörlurarnas teknologi med hela sex mikrofoner, som reducerar ljudet frÄn vind och andra störande element.

VoiceAware-funktionen gör det ocksÄ möjligt för dig att styra hur mycket av din egen röst du vill höra under samtal. Detta innebÀr att du kan anpassa hörlurarna efter din egen preferens, och pÄ sÄ sÀtt fÄ en bekvÀmare upplevelse nÀr du pratar i telefon eller har videosamtal.

Rösttydlighet Àr sÀrskilt viktigt för personer som anvÀnder hörlurar för jobbet eller som ofta ringer samtal i bullriga miljöer. Dessa hörlurar Àr ocksÄ idealiska för personer som trÀnar utomhus, eftersom den höga ljudkvaliteten och rösttydligheten gör att du kan ha samtal utan att missa ett enda ord.

PrisvÀrdhet

JBL Tour Pro 2 Àr som sagt en av de mest efterlÀngtade hörlurarna pÄ marknaden idag, och med sin prislapp pÄ 2799 kr Àr de inte det billigaste alternativet. Men hur stÄr sig deras prisvÀrdhet i förhÄllande till deras prestanda och funktioner?

Baserat pÄ mitt test av hörlurarna kan jag med sÀkerhet sÀga att de levererar högkvalitativt ljud och en mÀngd avancerade funktioner som True Adaptive Noise Cancelling, JBL Pro Sound och JBL Spatial Sound. De har ocksÄ en lÄng batteritid pÄ upp till 40 timmar och Àr kompatibla med bÄde Google Fast Pair och Microsoft Swift Pair. Inte minst erbjuder de Àven en innovativ Smart Case som gör att du kan hantera din uppspelning, samtal och instÀllningar utan att behöva anvÀnda din telefon.

Med tanke pÄ alla dessa funktioner och prestanda Àr priset för JBL Tour Pro 2 rimligt. Ja, de Àr inte det billigaste alternativet pÄ marknaden, som sagt, men med tanke pÄ deras höga ljudkvalitet och mÄnga avancerade funktioner Àr de definitivt prisvÀrda och ett utmÀrkt val för alla som söker högpresterande hörlurar.

För- och nackdelar med JBL Tour Pro 2

nackdelar med JBL Tour Pro 2

Fördelar

Nackdelar

Vad andra recensenter sÀger om JBL Tour Pro 2

Positiva omdömen

”Jag Ă€lskar verkligen de hĂ€r hörlurarna! Ljudkvaliteten Ă€r fantastisk och den adaptiva brusreduceringen fungerar mycket bra.”

”Jag kan inte tro hur lĂ€nge batteriet varar! Jag kan anvĂ€nda hörlurarna i flera dagar innan jag behöver ladda dem igen.”

”Smart-laddningsfodralet Ă€r verkligen bekvĂ€mt. Jag gillar att jag kan hantera min musik och samtal utan att behöva anvĂ€nda min telefon.”

Negativa omdömen

”Jag tyckte inte att hörlurarna satt sĂ€rskilt bra i mina öron. De kĂ€ndes lösa och jag var orolig för att de skulle falla ut.”

”Jag hade problem med att ansluta hörlurarna till min enhet. Det tog mig ett tag att fĂ„ dem att fungera och jag tyckte att det var frustrerande.”

”Jag tycker att hörlurarna Ă€r lite dyra för vad de erbjuder. De Ă€r bra, men det finns andra hörlurar pĂ„ marknaden som ger bĂ€ttre prestanda till ett lĂ€gre pris.”

Det Ă€r viktigt att notera att recensioner och Ă„sikter frĂ„n andra anvĂ€ndare Ă€r subjektiva och varierar beroende pĂ„ personens preferenser och anvĂ€ndning av hörlurarna – sĂ„ Ă€ven vĂ„r recension.

Köp JBL Tour Pro 2 om du…

Köp inte JBL Tour Pro 2 om du…

Sammanfattning

JBL Tour Pro 2 Àr ett par trÄdlösa hörlurar med en rad funktioner som ger en högkvalitativ ljudupplevelse. True Adaptive brusreducering med Smart Ambient-teknik ger anvÀndaren möjlighet att kontrollera mÀngden omgivande brus som ska slÀppas in eller blockeras. JBL Pro Sound och JBL Spatial Sound ger en kristallklar och djup ljudÄtergivning.

Dessutom har funktionen för rösttydlighet förbÀttrar röstklarheten och minskar störande element i bullriga miljöer.

Vidare Àr det innovativa Smart-laddningsfodralet imponerande och gör det enkelt att hantera musik och samtal utan att behöva anvÀnda en telefon. Icke att förglömma har lurarna Àven en lÄng batteritid pÄ upp till 40 timmar med laddningsfodralet.

Recensioner och Äsikter frÄn andra anvÀndare Àr blandade. Vissa anser att ljudkvaliteten och brusreduceringen Àr utmÀrkta, medan andra anser att hörlurarna inte Àr bekvÀma nog eller att de Àr för dyra.

För dem som vill ha en högkvalitativ ljudupplevelse och en rad funktioner som enkelt kan hanteras via hörlurarnas Smart Case Ă€r JBL Tour Pro 2 definitivt ett bra alternativ att övervĂ€ga. Å andra sidan, om man söker efter en mer budgetvĂ€nliga hörlurar, eller om man prioriterar bekvĂ€mlighet framför funktionalitet, finnas det andra alternativ att övervĂ€ga.

Sammanfattningsvis erbjuder JBL Tour Pro 2 en rad högteknologiska funktioner som gör hörlurarna vÀrda att övervÀga för anvÀndare som prioriterar ljudkvalitet och funktionalitet.

Om skribenten

Niklas Ivarsson
Niklas Àr utbildad ljudtekniker och har Àgnat stora delar av sitt arbetsliv i Sveriges största studios som t.ex. Cheiron. Dessutom byggde han sitt första hemmabiosystem nÀr han var 13 Är gammal.
LÀs mer frÄn Niklas Ivarsson

JÀmför med andra hörlurar

NamnBasLjudBrusred.KomfortVĂ€rde
JBL Tour Pro 2
8.4
8.8
9.0
9.2
8.9
Jabra Elite 85t
9.5
9.0
9.0
9.5
9.0
JBL Tour Pro 2
8.4
8.8
9.0
9.2
8.9
Bose Sport Earbuds
9.0
9.0
9.5
10
9.5
JayBird Vista 2
8.5
9.2
9.0
10
9.3
Beats Studio Buds
8.7
9.0
9.0
9.5
9.2
Beoplay EQ
8.5
9.2
8.8
9.0
9.0
Jabra Elite 7 Active
8.0
9.0
8.5
9.5
9.0
Jabra Elite 7 Pro
8.5
9.0
9.0
9.5
9.2
Bowers & Wilkins PI7
8.8
9.0
9.2
10
9.3
OnePlus Buds Pro
9.0
8.5
8.0
10
9.2
Huawei Freebuds 3
8.5
8.5
9.0
9.0
9.0
Huawei Freebuds 3i
7.0
8.0
9.0
8.0
9.0
Bose QuietComfort Earbuds
9.0
9.5
9.8
10
9.5
Nothing Ear 1
8.0
8.5
8.0
9.0
8.0
Sony WF-1000XM4
8.5
9.0
9.0
10
9.5
Nura Nuratrue
8.2
8.7
8.5
9.0
8.5
JBL Live Flex
9.0
8.2
8.0
7.6
8.7
Airpods Pro
8.0
8.5
9.0
9.5
9.0
Jabra Elite 75t WLC
9.0
9.3
9.5
10
9.5
Urbanista Stockholm Plus
8.5
8.5
8.0
10
9.0
Jabra Elite 3
8.5
9.0
8.0
9.2
9.0
AirPods 3
8.2
8.0
8.5
9.5
8.7
Bowers & Wilkins PI5
8.8
9.2
9.0
10
9.5
Sudio E2
7.0
7.5
6.5
8.5
8.0

AnmÀl dig till vÄrt nyhetsbrev!
Bli först med senaste nyheter, trender och förhandsbokningar.