JBL Wave Flex

Jämför priser
Nyhetsbrev
 

JBL Wave Flex

 
4,6/5
 • Bekväm och öppen design
 • Upp till 32 timmars total batteritid
 • Damm- och vattentäta
 • Ladda två timmars batteritid på 10 minuter
 • Bra omdömen
 • Hör din omgivning med Ambient Aware
 • Mycket vindbrus som släpps igenom

i samarbete med PriceRunner

Betyg

5.9
Bas
7.4
Ljud
7.0
Brusreducering
7.5
Komfort
7.0
Värde
Innehåll [ visa ]

JBL Wave Flex

JBL Wave Flex

799
7

Brusreducering

7.0/10

Ljud

7.4/10

Bas

5.9/10

Bekvämlighet

7.5/10

Värde

7.0/10

Fördelar

 • Bekväm och öppen design
 • Upp till 32 timmars total batteritid
 • Ladda två timmars batteritid på 10 minuter
 • Hör din omgivning med Ambient Aware

Nackdelar

 • Inte så bra bas

Jag har haft äran att testa JBL Wave Flex under en längre tid, och jag är mer än redo att dela med mig av mina åsikter. Först och främst måste jag säga att ljudkvaliteten är något som verkligen sticker ut – trots dess låga kostnad på 990 kr. Men det finns så mycket mer imponerande saker med dessa in-ears. Så läs hela vårt test och recension nedan för att ta reda på om detta är ett par hörlurar som passar dig.

Snabbfakta om JBL Wave Flex

EgenskaperDetaljer
Impedans16 ohm
Känslighet105 dB SPL vid 1 kHz
Frekvensomfång20 Hz – 20 kHz
Bluetoothversion5.2
Batteritid 32 timmar
Batteritid i öronsnäckorna8 timmar
Batteritid i laddningsfodralet24 timmar
Laddningstid2 timmar
Vikt272 g
Tillverkargaranti1 år
Pris799 kronor
Billigaste återförsäljaren 2023NetOnNet
Faktaruta

Detta måste du veta om JBL Wave Flex

1. Ljudkvaliteten imponerar trots det låga priset

Jag har testat ljudkvaliteten på JBL Wave Flex hörlurarna i en mängd olika situationer, och låt mig säga att de imponerade på mig varje gång!

Först var jag på tunnelbanan, där jag brukar ha svårt att höra min musik på grund av allt buller. Men med JBL Wave Flex, behövde jag inte oroa mig för det. De levererade kraftfullt JBL Deep Bass-ljud som fick mig att glömma allt runt omkring mig. Och det balanserade ljudet betydde att jag aldrig missade en ton i mina favoritlåtar.

Sedan testade jag hörlurarna på en vältrafikerad väg, där ljudet av bilar och andra fordon kan vara störande. Och här var JBL Wave Flex inte lika bra. Suset från vinden letade sig in mer än förväntat – så detta måste du vara förberedd på, d.vs. att brusreduceringen lämnar mer att önska.

JBL Wave Flex test

Sist men inte minst så tog jag med hörlurarna till gymmet, där jag ofta har svårt att hitta hörlurar som kan hantera både basen i musiken och utestänga ljudet av gymutrustningen runt omkring mig. Men JBL Wave Flex överträffade faktiskt mina förväntningar – jag kände varje basgång i musiken och blev motiverad att fortsätta träna. Således är brusreduceringen bra inomhus, men inte utomhus.

Med deras kraftfulla ljud, balanserade ljudbild och imponerande frekvensomfång på 20 Hz – 20 kHz, är du garanterad en fantastisk lyssningsupplevelse förutsatt att du befinner dig i en förhållandevis tyst miljö.

2. Design och passform

JBL Wave Flex hörlurarna har en öppen och ergonomisk design som passar perfekt i örat. Du kommer att glömma att du ens har dem på dig, och tack vare deras stick-open-design kan du njuta av musiken utan att det känns som att du har proppar i öronen. Och självklart, de är vatten- och dammresistenta enligt IP54-klassningen, så du kan ta dem var som helst – till stranden, gymmet, eller ut och cykla!

3. Batteritid och laddning

Och nu till det bästa av allt – batteritiden. Med upp till 32 timmars batteritid, behöver du aldrig oroa dig för att hörlurarna ska dö mitt i din favoritlåt. De kommer med 8 timmars batteritid och ytterligare 24 timmars batteritid i laddningsfodralet. Och om du behöver ladda upp snabbt, så kan du få två timmars batteritid på bara 10 minuter med snabbladdning.

32 timmars batteritid på ett par in-ear hörlurar som kostar under 1000 kronor är verkligen imponerande.

4. Funktioner och anslutning

JBL Wave Flex kommer med en mängd smarta funktioner. Du kan ansluta dem till din enhet via Bluetooth 5.2 för en stabil anslutning och en räckvidd på upp till 10 meter. Du kan också anpassa ljudinställningarna med hjälp av den tillhörande appen, och använda Smart Ambient-tekniken för att höra vad som händer runt omkring dig. Och när du behöver ta ett handsfree-samtal, så balanserar VoiceAware hur mycket av din egen röst du hör.

För- och nackdelar med JBL Wave Flex

nackdelar med JBL Wave Flex

Fördelar

Nackdelar

Köp JBL Wave Flex om du…

Köp inte JBL Wave Flex om du…

Sammanfattning

JBL Wave Flex hörlurarna är verkligen ett par fantastiska hörlurar under 100 kronor som jag varmt kan rekommendera! Med sin kraftfulla JBL Deep Bass-ljud, långa batteritid på upp till 32 timmar, och vatten- och dammresistenta design är dessa hörlurar perfekta för en heldagsmusikupplevelse oavsett var du befinner dig.

Jag har testat hörlurarna i en mängd olika situationer, från tunnelbanan till gymmet, och de har aldrig svikit mig. Jag uppskattar särskilt deras bekväma och öppna design som gör att jag kan njuta av musiken utan att känna mig instängd eller obekväm.

Dock är inte brusreduceringen så bra när du befinner dig utomhus, men du kan inte förvänta dig underverk för det billiga priset.

Men om du vill ha hörlurar som kan leverera kraftfullt ljud med en balanserad ljudbild och en bekväm användarupplevelse, då är JBL Wave Flex hörlurar definitivt rätt val för dig. Medan de kanske inte är det bästa valet för alla, tror jag att de flesta kommer att uppskatta vad dessa hörlurar har att erbjuda. Så, om du letar efter lurar som kommer att ge dig en fantastisk musikupplevelse för en billig peng, då behöver du inte leta längre än JBL Wave Flex!

Om skribenten

Niklas Ivarsson
Niklas är utbildad ljudtekniker och har ägnat stora delar av sitt arbetsliv i Sveriges största studios som t.ex. Cheiron. Dessutom byggde han sitt första hemmabiosystem när han var 13 år gammal.
Läs mer från Niklas Ivarsson

Jämför med andra hörlurar

NamnBasLjudBrusred.KomfortVärde
JBL Wave Flex
5.9
7.4
7.0
7.5
7.0
Huawei Freebuds 3
8.5
8.5
9.0
9.0
9.0
Huawei Freebuds 3i
7.0
8.0
9.0
8.0
9.0
Airpods Pro
8.0
8.5
9.0
9.5
9.0
JBL Wave Flex
5.9
7.4
7.0
7.5
7.0
Billiga AirPods
.
.
.
.
.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!
Bli först med senaste nyheter, trender och förhandsbokningar.