Philips TAH8507BK

JÀmför priser
Nyhetsbrev
 

Philips TAH8507BK

 
4/5
  • Upp till 55 timmars speltid
  • Aktiv Brusreducering Pro
  • Tydliga samtal & avtagbar mic
  • Bluetooth multipoint-anslutning
  • Philips Headphones-appen
  • Dongel Ă€r inte det snyggaste pĂ„ ett par lurar

Betyg

8.5
Bas
8.0
Ljud
9.0
Brusreducering
9.5
Komfort
8.0
VĂ€rde
InnehÄll [ visa ]

Philips TAH8507BK

Philips TAH8507BK

2399
8.6

Brusreducering

9.0/10

Ljud

8.0/10

Bas

8.5/10

BekvÀmlighet

9.5/10

VĂ€rde

8.0/10

Fördelar

  • Aktiv Brusreducering Pro
  • Tydliga samtal & avtagbar mic
  • Bluetooth multipoint-anslutning

Nackdelar

  • Dongel Ă€r inte det snyggaste pĂ„ ett par lurar

Philips TAH8507BK hörlurar Àr ett par spÀnnande over-ears som lockar till sig uppmÀrksamhet frÄn bÄde ljudentusiaster och vardagsanvÀndare. Tillverkaren, Philips, Àr en av de mest vÀlkÀnda namnen inom ljudteknologi och har lÀnge varit en pionjÀr inom utvecklingen av innovativa ljudprodukter.

Hörlurarna har en robust konstruktion och en design som Àr bÄde modern och estetiskt tilltalande. De Àr ocksÄ utrustade med den senaste tekniken för att leverera en högkvalitativ ljudupplevelse. En av de mest imponerande egenskaperna hos Philips TAH8507BK hörlurar Àr dess överlÀgsna brusreduceringsteknik som minskar bakgrundsljud och störningar för en kristallklar ljudupplevelse.

Hörlurar levererar en överlÀgsen ljudkvalitet med riktigt bra basÄtergivning och kristallklart ljud. I den hÀr recensionen kommer du lÀra dig allt du behöver veta för att fÄ en hum om de passar dina behov eller inte. DÀrtill kommer du som vanligt fÄ reda pÄ fördelar och nackdelar.

Snabbfakta om Philips TAH8507BK

SpecifikationBeskrivning
Brusreducering ProAvancerad brusreduceringsteknik filtrerar bort oönskade ljud och lÄter dig fokusera pÄ musiken
DesignSnygg och lÀttviktsdesign för bekvÀm anvÀndning
Storlek pÄ elementen40 mm
FÀstbar bommikrofonInnovativ bommikrofon ger kristallklar röstskÀrpa vid samtal
BluetoothŸ multipointAnslut upp till tvÄ enheter samtidigt och vÀxla mellan dem efter behov
Bluetooth-dongelGer en stabil anslutning till datorn eller telefonen och gör det enkelt att vÀxla mellan enheterna
Philips Headphones-appenAnpassa ljudet och vÀxla mellan brusreducerande lÀgen med appen
Pris2690 kronor
I förpackningenPhilips TAH8507BK, ljudkabel, laddningskabel, flygplansadapter
Snabbfakta

Varför du ska köpa Philips TAH8507BK

1. Fantastiskt ljud: utmÀrkt diskant och mellanregister

Philips TAH8507BK levererar ett grymt ljud, oavsett om du lyssnar pÄ musik, podcast eller pratar i telefon. Det finjusterade 40 mm elementet Äterger detaljer pÄ ett kristallklart sÀtt, medan den kraftfulla basÄtergivningen ger en djup och fyllig ljudupplevelse. Med brusreduceringstekniken blir hörlurarna en fristad frÄn omgivningens ljud, perfekt för att kunna fokusera pÄ ljudet i hörlurarna och stÀnga ute störande bakgrundsljud.

Vidare lÄter bÄde diskanten och mellanregistret mycket vÀlbalanserat som genereras i en hÀrlig ljudbild.

2. Brusreduceringen Àr underbar

Hörlurarna Àr ocksÄ utrustade med en avancerad brusreduceringsteknik, vilket Àr en av de mest imponerande funktionerna. Brusreducering Pro-tekniken filtrerar bort oönskade ljud och störningar och gör det möjligt att höra detaljerna i musiken och ljudet mer klart. Detta gör att hörlurarna Àr perfekta att anvÀnda pÄ flyg, tÄg eller i andra miljöer med högt bakgrundsljud. Brusreduceringen hjÀlper anvÀndaren att fokusera pÄ ljudet i hörlurarna och kan Àven hjÀlpa till att minska stressen och tröttheten som uppstÄr vid lÀngre tids anvÀndning.

Vidare har Philips TAH8507BK ocksĂ„ en funktion som heter ”Awareness mode” som gör det möjligt för anvĂ€ndaren att vĂ€lja att aktivera ljudet omkring sig igen nĂ€r man behöver det. Detta Ă€r en praktisk funktion nĂ€r man behöver vara medveten om omgivande ljud eller för att kunna delta i en konversation utan att behöva ta av hörlurarna.

3. Kraftfull basÄtergivning

Philips TAH8507BK hörlurar ger ocksÄ en imponerande kraftfull basÄtergivning, vilket gör dem till ett idealiskt val för musik med tunga basgÄngar och beats. Basen Àr djup och fyllig, men inte övervÀldigande, vilket ger en vÀlbalanserad ljudupplevelse. De Àr ocksÄ utmÀrkta pÄ att Äterge ljudet i filmer och spel.

En annan imponerande egenskap hos Philips TAH8507BK hörlurar Àr deras kapacitet att hantera hög ljudvolym utan att det gÄr ut över ljudkvaliteten. Detta gör dem till ett utmÀrkt val för de som vill lyssna pÄ musik pÄ högre volym.

LÀtt och bekvÀm passform Philips TAH8507BK Àr en lÀtt hörlur, med mjuka öronkuddar och justerbar passform som gör att de passar de flesta huvudstorlekar. Detta gör att hörlurarna Àr bekvÀma att bÀra under lÄnga perioder utan att orsaka obehag eller trötthet i öronen.

4. VÀrde för pengarna

En nackdel Àr att kostnaden Àr i det högsta laget, men det finns utan tvekan ett vÀrde för pengarna hÀr. De Àr vÀlbyggda, med robust konstruktion och levererar en högkvalitativ ljudupplevelse. Den imponerande batteritiden pÄ upp till 55 timmar (med brusreducering avstÀngd) ger en utmÀrkt anvÀndarupplevelse, sÀrskilt för de som vill ha trÄdlösa hörlurar som kan anvÀndas under en lÀngre tid utan att behöva ladda dem.

Philips TAH8507BK recension test

5. Konkurrenskraftiga funktioner

Philips TAH8507BK hörlurar Àr utrustade med flera innovativa funktioner som gör det möjligt för anvÀndaren att anpassa sina hörlurar efter sina behov. Den fÀstbara bommikrofonen ger kristallklara röstsamtal medan Bluetooth Multipoint-funktionen lÄter dig ansluta upp till tvÄ smarta enheter samtidigt. Den medföljande dongeln ger ocksÄ en stabil anslutning till datorn, vilket gör hörlurarna till ett mÄngsidigt alternativ för bÄde musiklyssnare och professionella anvÀndare.

Philips TAH8507BK recension test

Min upplevelse av Philips TAH8507BK under en vardag

Jag vaknade tidigt en morgon och insÄg att jag skulle ha en lÄng och stressig dag pÄ jobbet. För att göra min dag lite lÀttare och mer behaglig, beslutade jag mig för att anvÀnda mina Philips TAH8507BK hörlurar pÄ vÀg till jobbet.

NĂ€r jag satte pĂ„ mig hörlurarna,mĂ€rkte jag genast hur bekvĂ€m passformen var, och de kĂ€nns vĂ€ldigt lĂ€tta pĂ„ huvudet – nĂ„got som Ă€r fĂ„ förunnat med over-ears lanserade under 2023. De mjuka öronkuddarna och den justerbara passformen gjorde att jag kunde ha dem pĂ„ mig under hela dagen utan att uppleva obehag eller trötthet i öronen.

PÄ vÀgen till jobbet aktiverade jag brusreduceringen, vilket gjorde att jag kunde stÀnga ute ljudet frÄn stadens gator och trafik. Det var en fridfull och avkopplande resa, och jag kunde lyssna pÄ min favoritmusik utan störningar.

Under arbetsdagen anvÀnde jag hörlurarna för att ta telefonsamtal och lyssna pÄ musik under mina pauser. Ljudkvaliteten var fantastisk, och jag kunde höra varje ord i telefonsamtalen klart och tydligt. NÀr jag lyssnade pÄ musik kunde jag höra alla nyanser i ljudet och varje tonÄtergivning var perfekt balanserad.

NÀr arbetsdagen var slut var jag trött och utmattad, men nÀr jag satte pÄ mina hörlurar igen kÀnde jag mig omedelbart lugnare och mer avslappnad. PÄ vÀgen hem frÄn jobbet anvÀnde jag Awareness-lÀget för att aktivera ljudet omkring mig igen och kunna ha en normal konversation med mina kollegor pÄ tÄget.

NÀr jag kom hem fortsatte jag att anvÀnda mina Philips TAH8507BK hörlurar. Jag anvÀnde hörlurarna för att titta pÄ min favoritserie pÄ Netflix, men dessvÀrre fÄngar de inte upp de smÄ nyanserna i ljudbilden frÄn den genomsnittliga TV-serien, men Ä andra sidan Àr de ju inte till för att koppla in till TV:n. Dock var basÄtergivningen djup och fyllig, och ljudet var förhÄllandevis klart och vÀlbalanserat.

Innan jag gick till sÀngs laddade jag hörlurarna för att se hur snabbt de laddades, och jag var imponerad av hur snabbt de uppnÄdde 100% i batteritid igen. Hörlurarna har ju en imponerande batteritid pÄ upp till 55 timmar, sÄ jag behövde inte oroa mig för att ladda dem under ettpar dagar.

Sammanfattningsvis var min dag med Philips TAH8507BK hörlurarna en underbar upplevelse. Ljudkvaliteten och brusreduceringstekniken var fantastisk, och passformen var mycket bekvÀm och lÀtt. Jag kan varmt rekommendera dessa hörlurar till alla som vill ha en högkvalitativ ljudupplevelse i sin vardag.

För- och nackdelar med Philips TAH8507BK

Fördelar

Nackdelar

Sammanfattningsvis Àr fördelarna med Philips TAH8507BK hörlurar enastÄende, sÀrskilt nÀr det gÀller ljudkvaliteten och brusreduceringstekniken. Nackdelarna Àr relativt smÄ och vÀgs upp av fördelarna, vilket gör hörlurarna till en av de bÀsta hörlurarna pÄ marknaden idag.

Köp Philips TAH8507BK om du:

Köp inte Philips TAH8507BK om du:

Sammanfattning, omdöme & tips

Sammanfattningsvis Àr Philips TAH8507BK hörlurar en av de bÀsta hörlurarna vi testat under 2023. Med sin imponerande ljudkvalitet, brusreduceringsteknik och lÄnga batteritid, Àr de ett utmÀrkt val för musikÀlskare som vill ha en högkvalitativ ljudupplevelse i sin vardag.

Mot bakgrund av detta ger vi betyget 4/5.

Tips för att fÄ ut det mesta av hörlurarna:

Om skribenten

Erik Lundh
Testredaktör.
LÀs mer frÄn Erik Lundh

JÀmför med andra hörlurar

NamnBasLjudBrusred.KomfortVĂ€rde
Philips TAH8507BK
8.5
8.0
9.0
9.5
8.0
Shure Aonic 50
9.5
10
10
9.8
9.8
Sony WH-1000XM4
9.5
9.5
10
10
9.8
Philips Fidelio L3
10
9.5
10
10
9.5
Bang & Olufsen H95
9.5
9.5
10
10
9.5
Philips TAH8507BK
8.5
8.0
9.0
9.5
8.0
Philips SHD8850
9.6
9.0
9.2
10
9.5
Beoplay HX
9.0
9.0
9.5
10
9.0
Beoplay Portal
10
9.5
9.0
10
9.5
Sony WH-H910N
9.0
9.0
9.5
9.5
9.5
Sennheiser Momentum Wireless 3
9.5
9.5
10
10
9.8
JBL Club 950 NC
10
9.0
10
10
9.5
JBL Live Flex
9.0
8.2
8.0
7.6
8.7
Sony WH-C720
9.0
8.8
9.2
7.5
8.9
Philips Fidelio X3
9.3
9.6
9.5
10
9.8
Philips Fidelio X2HR
9.0
10
10
10
9.5
Philips TAH9505
8.0
9.0
9.0
10
9.0
JBL Tune 750BTNC
8.5
9.0
9.0
10
9.0
Brusreducerande hörlurar
.
.
.
.
.

AnmÀl dig till vÄrt nyhetsbrev!
Bli först med senaste nyheter, trender och förhandsbokningar.