Marshall Major 4

JÀmför priser
Nyhetsbrev
 

Marshall Major 4

 
3,7/5
  • Över 80 timmar speltid
  • Ladda trĂ„dlöst (Qi)
  • Multifunktionsknapp
  • Bluetooth 5.0
  • Hopvikbara
  • BekvĂ€m passform

i samarbete med PriceRunner

Betyg

9.0
Bas
9.5
Ljud
9.5
Brusreducering
9.5
Komfort
9.3
VĂ€rde
InnehÄll [ visa ]

Marshall Major 4

Marshall Major 4

1490
9.4

Brusreducering

9.5/10

Ljud

9.5/10

Bas

9.0/10

BekvÀmlighet

9.5/10

VĂ€rde

9.3/10

Fördelar

  • Snygg design
  • UtmĂ€rkt varumĂ€rke

Nackdelar

  • Fler funktioner önskas

Äntligen har Marshall Major 4 anlĂ€nt till den svenska marknaden, och tro det eller ej – de Ă€r Ă€nnu bĂ€ttre Ă€n föregĂ„ngaren. Orsaken till denna nĂ„got ironiska inledning Ă€r pĂ„ grund av att det finns ett löjets skimmer – pĂ„ grund av audiofilernas kritik – över hörlurar frĂ„n Marshall i allmĂ€nhet, och Major-modellerna i synnerhet. DĂ€remot förutspĂ„r vi att Ă€ven connaisseurer inom ljudbildens vĂ€rld kommer Ă€ndra Ă„sikt med tanke pĂ„ alla förbĂ€ttringar som skett med denna modell. För det första fĂ„r du över 80 timmars speltid vilket Ă€r extremt bra för det ringa priset. För det andra gĂ„r det nu att ladda dem trĂ„dlöst med en Qi-laddare eller en s.k. laddplatta. För det tredje Ă€r basen mustig, mellanregistret stabilt och diskanten len och mild. SĂ„ledes Ă€r detta ett par on-ear hörlurar som Ă€r att rĂ€kna med under flera Ă„r framöver.

Förutom ovanstÄende fördelar har Marshall Major 4 behÄllit den igenkÀnnliga designen som delvis Àr anledningen till populariteten genom generationsgrÀnserna. DÀrtill Àr de försedda med dynamiska drivelement som gör att ljudbilden blir magiskt njutningsfull. DÀrmed kommer du mÀrka hur svÄrt det Àr att sluta lyssna pÄ musik, ljudböcker eller podcasts med dessa hörlurar.

Vidare Ă€r batteriet det bĂ€sta som Marshall nĂ„gonsin tillverkat i hörlursvĂ€g, för du fĂ„r inte bara ett eller tvĂ„ dygns speltid – utan hela tre dagars njutning! SĂ„ledes slipper du ladda dem under lĂ„ngresan eller behöver bli orolig för att batteriet ska laddas ut mitt pĂ„ löpbandet. Dessutom behöver du inte lyssna trĂ„dlöst utan du kan vid behov anvĂ€nda den medföljande 3,5 mm-sladden. SĂ„ledes har du alltid en backup-lösning om batteriet skulle laddas ur. Ytterligare en fördel Ă€r att du kan snabbladda Marshall Major 4 och dĂ€rmed fĂ„ 15 timmars lyssning efter endast 15 minuters laddning.

Marshall Major 4 Àr ergonomiska

NÄgot som förenar alla hörlurar frÄn Marshall Àr bekvÀmligheten. Trots att du anvÀnder lurarna under flera timmar i strÀck sÄ blir inte trycket mot tinningen för hÄrt. Dock rekommenderar vi ÀndÄ att stundvis vila den ena kÄpan mot sidan av pannan, sÄ örats muskler fÄr andas lite. Med det sagt har denna modell förbÀttrade öronkuddar vilket gör de Ànnu mer bekvÀma.

Betyg: 9.1 (rekommenderas starkt)


Första anvÀndningen

Det Àr enkelt att börja anvÀnda Marshall Major 4 dÄ du endast behöver parkoppla dem med Bluetooth 5.0. Tack vare att de Àr förladdade behöver du heller inte ladda dem innan första anvÀndningen.


Batteritider

Nedan ser du den totala speltid som batteriet i dessa hörlurar ger dig. DÀrjÀmte har du information om snabbladdning och standbytid.


Vad fÄr du i förpackningen?

NÀr du packar upp hörlurarna kan du förvÀnta dig att se följande:


Slutsats

Avslutningsvis Àr Marshall Major 4 de perfekta budgethörlurarna för dig som vill ha utomordentlig kvalitet, men som inte vill att det ska kosta skjortan. Dessutom Àr det en enorm fördel att de Àr hopvikbara och dÀrmed enkelt kan förvaras i en liten vÀska eller pÄ skrivbordet pÄ jobbet. FortsÀttningsvis Àr kÄporna inte överrösta med finurliga knappar, utan de har en knapp varifrÄn du pausar, spelar och stÀnger av lurarna. Anledningen Àr att knappar i regel stör den estetiska utformningen. Slutligen Àr det en fröjd att anvÀnda lurarna tillsammans med deras bluetooth högtalareMarshall Emberton. Baserat pÄ vÄrt test har vi givit dem 4,7/5 i betyg vilket innebÀr att vi rekommenderar dem starkt.

Marshall Major 4 test
Marshall Major 4 recension

Om skribenten

Erik Lundh
Testredaktör.
LÀs mer frÄn Erik Lundh

JÀmför med andra hörlurar

NamnBasLjudBrusred.KomfortVĂ€rde
Marshall Major 4
9.0
9.5
9.5
9.5
9.3
Adidas RPT-02 SOL
7.2
8.0
7.5
9.0
7.8
Adidas RPT-01
9.0
9.0
9.5
10
9.5
Marshall Major 4
9.0
9.5
9.5
9.5
9.3
Roxcore Avenue ANC
7.0
7.0
7.5
6.5
7.0
On-ear hörlurar
.
.
.
.
.

AnmÀl dig till vÄrt nyhetsbrev!
Bli först med senaste nyheter, trender och förhandsbokningar.