Hörlurar för simning

1. JBL Endurance JUMP

– Bäst hörlurar för simning

hörlurar för simning
4.7/5

4,7/5
  • 8 timmars trådlös speltid med snabbladdat batteri
  • PowerHook™ för bekvämlighet
  • Trillar aldrig ur eller glappar
  • Utmärkt passform

100% vattentäta

Kraftfull mjukvara kombineras med den viktigaste egenskapen: 100% vattentäthet som garanterar ljudkvalitet och signalstyrka.

Touch-kontroller

Byt låt, ändra podcast eller svara på samtal i bassängen, havet, insjön eller i badkaret. Smidiga touch-kontroller med skön känsla.

Handsfree-samtal

Svara på samtal från din partner, ditt barn eller mamsen utan att behöva gå upp ur bassängen.

Hörlurar för simning bäst-i-test

Vare sig du är en professionell tävlingssimmare eller en hobbysimmare som täcker några hundra meter i bassängen per vecka, behövs ett par stabila, kvalitativa och estetiskt tilltalande hörlurar för simning. Vidare finns det dessvärre i skrivande stund väldigt få vattentäta hörlurar som inte trillar ur eller förlorar sin bluetooth-anslutning under vattnet. Av den anledningen har vi valt att utesluta alla hörlurar för simning som inte håller måttet. Orsaken är att vi inte vill rekommendera något som inte är av den kvalitet våra besökare förtjänar. Därför finns i dagsläget bara ett par hörlurar som kvalificerar sig in på vår lista, och det är JBL Endurance Jump.

I vår lista över träningshörlurar finns några vattentäta hörlurar men de klarar inte av att befinna sig under vattenytan och bibehålla ljudkvalitén och anslutningen till Bluetooth.

JBL har under lång tid legat i framkant när det gäller innovation och estetik för hörlurar. Dessutom åtnjuter dem ett gott renommé och ett högt genomsnittligt kundbetyg. Fortsättningsvis finns JBL Endurance Jump i två färger: svart och grön. Dessa varianter har vi listat nedan.

JBL Endurance JUMP – Gröna

bäst hörlurar för simning

JBL Endurance JUMP – Gröna #2

bäst vattentäta hörlurar
simma med hörlurar