Sennheiser HD 560S

JÀmför priser
Nyhetsbrev
 

Sennheiser HD 560S

 
4,7
 • UtmĂ€rkta head-fi hörlurar
 • Exakt och neutral ljudbild
 • LinjĂ€rt frekvensomfĂ„ng
 • SuverĂ€n komfort (velour-kuddar)
 • LĂ€ttviktare med öppen konstruktion
 • Vadderad huvudbygel
 • 6,3 mm stereo-jack-kontakt
 • Saknar inbyggd mikrofon
 • Kan ej styras frĂ„n mobilen

i samarbete med PriceRunner

Betyg

9.0
Bas
9.5
Ljud
8.5
Brusreducering
10
Komfort
9.0
VĂ€rde
InnehÄll [ visa ]

Sennheiser HD 560S

Sennheiser HD 560S

9.4

Design

9.5/10

Ljud

9.0/10

Bas

9.0/10

BekvÀmlighet

10.0/10

VĂ€rde

9.5/10

Fördelar

 • UtmĂ€rkta head-fi hörlurar
 • Exakt och neutral ljudbild
 • LinjĂ€rt frekvensomfĂ„ng

Nackdelar

 • Saknar inbyggd mikrofon

Sennheiser HD 560S Àr de senaste over-ear hörlurarna frÄn det vÀlrenommerade varumÀrket Sennheiser. PÄ grund av deras imponerade lansering av Momentum Wireless 2 och Momentum Wireless 3 i fjol, hade vi höga förhoppningar om deras senaste tillskott i sortimentet. 

Sennheiser visar varför ett par högkvalitativa hörlurar inte behöver kosta skjortan!

Varför du ska vÀlja Sennheiser HD 560S

Innan du köper Sennheiser HD 560S finns det nÄgra saker du ska vara medveten om. För det första har de ett djupt och rent basljud. För det andra Àr diskanten klar och tydlig. För det tredje har de en öppen baksida vilket gör att ljudvÄgorna sprids naturligt. Utöver dessa faktorer har vi nedan listat varför dessa hörlurar Àr sÄ otroligt bra, men vi lyfter Àven upp nÄgra nackdelar som Sennheiser kunde gjort nÄgot bÀttre Ät.

1. BekvÀmlighet

En av de viktigaste faktorerna med over-ear hörlurar Àr att de Àr bekvÀma. Annars kommer spÀnningen mot tinningen göra att öronen blir ömma, vilket leder till att du mÄste ta av dina Sennheiser HD 560S och sluta lyssna. DÀrför Àr det med lÀttnad jag kan sÀga att öronkuddarna har en otroligt bekvÀm passform som gör att du kan anvÀnda dem i flera timmar i strÀck. Dessutom Àr kÄpan ventilerande sÄ det inte blir svettigt om öronen. SÄledes kan du alltsÄ njuta av en hel ljudbok utan att kÀnna behovet att ta av lurarna. 

Vidare Àr huvudbygeln försedd med vadderat skum i velour som adderar till bekvÀmligheten. Notera att bygeln gÄr att justera utifrÄn din huvudstorlek. 

2. Ergonomic Acoustic Refinement (E.A.R.)

Ergonomic Acoustic Refinement, förkortat E.A.R., Àr en teknik utvecklad av Sennheiser sjÀlva, vars syfte Àr att Äterskapa ljudet som finns i de bÀsta högtalarna i vÀrlden. Genom att vinkla drivenheterna pÄ rÀtt sÀtt sÄ fÄr Sennheiser HD 560S en optimal och autentisk ljudupplevelse. DÀrmed fÄr du en episk ljudbild baserat pÄ de triangulÀra system som finns i de mest exklusiva högtalarna pÄ marknaden.

3. Ljudkvalitet

Är du orolig över ljudkvaliteten hos Sennheiser HD 560S kan du vara lugn. Det Ă€r nĂ€mligen sĂ„ att ljudet Ă€r otroligt balanserat och mjukt. DĂ€rjĂ€mte lĂ„ter de riktigt bra i de höga registren tack vare bristen pĂ„ resonanser i kĂ„porna. Vidare Ă€r mellanregistret tillfredsstĂ€llande och diskanten likasĂ„, dĂ€rmed Ă€r de perfekta för att lyssna pĂ„ podcasts eller klassisk musik. Baserat pĂ„ det ringa priset fĂ„r du helt klart en habil ljudbild som inte kommer göra dig besviken.

Samtliga element har extremt kraftfulla magneter och membraner som leder till en omedelbar ljudÄtergivning. 

Batteritider

Nedan ser du den totala speltid som dessa hörlurar ger dig. DÀrjÀmte har du information om snabbladdning och standby-tid.

 • 12 timmars speltid
 • Laddningstiden Ă€r 1 timme

Vad fÄr du i förpackningen?

NÀr du packar upp hörlurarna kan du förvÀnta dig att se följande:

 • Sennheiser HD 560S
 • 3m kabel med 6,3 mm-kontakt
 • Kom igĂ„ng-guide
 • Adapterkabel

Slutgiltigt omdöme av Sennheiser HD 560S

Sammanfattningsvis Ă€r Sennheiser HD 560S ett par prisvĂ€rda hörlurar med grym ljudkvalitet, avsedda för att kopplas in till hifi-högtalare för att fĂ„ ut det mesta av ljudet. Vidare Ă€r komforten optimal tack vare dess huvudbygel som du kan anpassa efter din huvudstorlek. Dessutom kan du vara trygg i ditt val pĂ„ grund av att varumĂ€rket Ă€r sĂ„ otroligt vĂ€lrenommerat. Följaktligen kan du vila i tryggheten att du kommer fĂ„ hörlurar dĂ€r varje komponent Ă€r tillverkad med omsorg, kvalitet och passion. Baserat pĂ„ samlade recensioner och vĂ„rt eget test ger vi betyget 4,7/5 – mer Ă€n vĂ€l godkĂ€nt!

Sennheiser HD 560S
Ett par svarta Sennheiser HD 560S frÄn sidan.
Sennheiser HD 560S recension
PÄ denna bilden ser du hur mycket plast som anvÀnds i konstruktionen.
Sennheiser HD 560S test
Du fÄr ut mest av dina HD 560S med en kvalitativ högtalare.

Om skribenten

Erik Lundh
Testredaktör.
LÀs mer frÄn Erik Lundh

JÀmför med andra hörlurar

NamnBasLjudBrusred.KomfortVĂ€rde
Sennheiser HD 560S
9.0
9.5
8.5
10
9.0
Sennheiser HD 560S
9.0
9.5
8.5
10
9.0
Philips Fidelio X3
9.3
9.6
9.5
10
9.8
Hörlurar med sladd
.
.
.
.
.

AnmÀl dig till vÄrt nyhetsbrev!
Bli först med senaste nyheter, trender och förhandsbokningar.